اندروید باکس HK1 مدل RBOX-R2-RK3566
راک چیپ، از تولید کنندگان پردازندههای میان رده و با اختلاف زیاد پس از غول فناوری تولید تراشه، ام لاجیک رسماً در پنجمین کنفرانس توسعه دهندگان Rockchip از تراشه Rockchip RK3566 خود که یک SoC مبتنی بر فرایند لیتوگرافی 22 نانومتری و بر پایه 4 هسته پردازشی منطبق با تکنولوژی ARM A55 و پردازنده گرافیکی Mali G52 2EE در اواخر سال 2020 میلادی رونمایی کرد. RK3566 از رمزگشاییویدئویی با تفکیک پذیری4K و رمزگذاری 1080P پشتیبانی میکند. این تراشه قابلیت استفاده از انواع مختلف کنترلر و درگاه های جانبی مانند SATA / PCIE / USB3.0 را امکانپذیر میسازد، دارای NPU مستقل داخلی است که میتواند برای کاربردهای ساده و اولیهی AI و AIoT استفاده شود. RK3566 از سیستم عاملهای اندروید 11 و لینوکس پشتیبانی میکند و در ساخت محصولاتی مانند درگاههای اینترنت اشیا، NVR، پنل و جعبههای کنترل صنعتی، سیستمهای کارائوکه، ترمینالهای مبتنی بر پردازش ابری و مرکز کنترل وسیله نقلیه به کار میرود.
در این میان اگرچه RK3566 از ویژگیهایی مانند گستره دینامیکی بالا و یا پردازش ویدئو با کیفیت چشمگیر پشتیبانی میکند، اما برای استفاده در اندروید باکسها هنوز بهینهسازی نشده است، با تمام این تفاسیر این محدودیتها باعث نشد تا سازندگان اندروید باکسها مانند اچ کی1، سانول، اچ96 و هاگ سان، تولید اندروید باکس با استفاده از چیپ ست RK3566 را در دستور کار خود قرار ندهند. نتیجه این تفکر منجر به تولید اندروید باکس RBOX-R2-RK3566 با حافظه سیستمی 4 گیگابایتی DDR4 و حافظه ذخیره سازی تا حداکثر 64 گیگابایت، در اوایل سال 2021 میلادی گردید.
HK1 با تأکید بر قابلیت پخش ویدئو با بیشینه تفکیکپذیری 8K UltraHD، اندروید باکس مدل RBOX-R2-RK3566 را به بازار عرضه کرد.
اندروید باکس HK1 مدل RBOX-R2-RK3566 با سیستمعامل اندروید 11 و اپلیکیشنهای از پیش نصب شده از جمله RKMC ، Neflix ، Vudu ، Skype chatting ، Picasa ، Flicker ، Youtube ، Facebook به بازار عرضه شده است.
این محصول انتخاب مناسبی به عنوان پخش کننده دیجیتال ساینیج digital signage player نیز میباشد.
SoC
-سیستم بر روی چیپ System on Chip ترکیبی است از پردازنده مرکزی به همراه پردازشگر گرافیکی و مدار کنترل توان مصرفی بر روی یک چیپ ست واحد-
NPU
-واحد پردازش عصبی یک مدار تخصصی میباشد که میتواند تمام منطق کنترل و محاسبات لازم برای اجرای الگوریتمهای یادگیری ماشینی را که معمولاً با استفاده از مدلهای پیشبینی مانند شبکههای عصبی مصنوعی انجام میشود پیادهسازی کند-
AI
-هوش مصنوعی-
AIoT
-استفاده از هوش مصنوعی در تکنولوژی اینترنت اشیاء-
NVR
-سیستمهای ذخیرهسازی ویدئویی مبتنی بر شبکه-